AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak gördüyseniz:

  • Sizi suçlu hissettirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla ayna kırmak elde edilen nasibin artacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işarettir.

Kahve falında yanlışlıkla bardak kırmak uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, büyük tartışmaların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla yumurta kırmak yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında yanlışlıkla telefon kırmak yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yanlışlıkla erkekler tuvaletine girmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, helal rızık elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yanlışlıkla adam öldürmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanlışlıkla vurulmak borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir