AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam bardak kırmak

Kahve falında cam bardak kırmak

Kahve falında cam bardak kırmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden fal sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında cam bardak kırmak gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığına uğramamak için bazı şeyleri farz ederek hareket etmemenizde fayda var.

Kahve falında cam bardak kırmak görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında cam bardak kırmak kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulur.

Kahve falında cam bardağı kırmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cam çay bardağı kırmak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına yorulur.

Kahve falında bardağı atıp kırmak geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, hayallerinin de yarım kalacağına işarettir.

Kahve falında su dolu bardak kırmak hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında boş bardak kırmak karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında içki bardağı kırmak evliliğinde mutlu olacağına, geleceğe dair planlar yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir