AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla cam kırmak

Kahve falında silahla cam kırmak

Kahve falında silahla cam kırmak can sıkıcı haberler işiteceğinize, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, biraz dinleneceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında silahla cam kırmak gördüyseniz:

  • Belli konuların asla çözümlenmeyeceği ya da bazı düzenlemelerin asla yapılamayacağı gibi uzun süredir devam eden bazı endişeleriniz olabilir.

Kahve falında silahla cam kırmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına alamet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak rahat edileceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında ev camı kırmak az maliyetle ticarete atılacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam bardağı kırmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş atıp cam kırmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında yanlışlıkla cam kırmak hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eliyle cam kırmak maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında cam vazo kırmak sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir