AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba camını kırmak

Kahve falında araba camını kırmak

Kahve falında araba camını kırmak yeniden sulh ortamının sağlanacağına, çok daha fazla adım atacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında araba camını kırmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin hiç değişmeyeceğinden o kadar da emin olmamalısınız.

Kahve falında araba camı kırmak kolay yollardan kazanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında araba camını kırmak bir daha kopmayacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pencere camı kırmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Kahve falında cam kırmak bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam ayna kırmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, kişinin fena halde yanılacağına yorulur.

Kahve falında gözlük camı kırmak yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında cam bardak kırmak uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında eliyle cam kırmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, hasret kaldıklarına kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir