AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde cam kırmak

Kahve falında elinde cam kırmak

Kahve falında elinde cam kırmak zarar gören insanlara yardım edeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine rivayet eder.

Kahve falında elinde cam kırmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle biraraya gelebilirsiniz.

Kahve falında elinde cam kırmak dertlerin yükünden kurtulacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin camlarını kırmak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam ayna kırmak uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, dikkat çekeceğine delalettir.

Kahve falında cam masa kırmak kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında buzlu cam kırmak en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında topla cam kırmak daha güçlü hale geleceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında cam kavanoz kırmak ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine delalettir.

Kahve falında yumrukla cam kırmak yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir