AnaSayfa / Genel / Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, neşe ve sağlıkla geçeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal yaşamınızı ilgilendiren konularda aklınıza gelen dahiyane fikirler iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek hata ve günah işlemekten uzak duracağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına yorulur.

Kahve falında kemikten et sıyırmak moralinin yerine geleceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına delalet etmektedir.

Kahve falında et ve kemik görmek çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, bu kişiler sayesinde gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etli kemik görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, yakın akrabadan gelecek habere alamet etmektedir.

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sevdikleri ile bir arada olacağına işaret eder.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında et kemik görmek yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kemikli et kaynatmak o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir