AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kemik görmek

Kahve falında et kemik görmek

Kahve falında et kemik görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında et kemik gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemikli et kaynatmak yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına inanılır.

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kemikli et görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemikli et yemek sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına delalettir.

Kahve falında et ve kemik görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir