AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişmiş kemikli et görmek

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hayatının afiyette geçeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden fal sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş kemikli et gördüyseniz:

  • Belli bir girişiminizin olası potansiyeli üzerine düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek çok kötü durumlara düşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulur.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında pişmiş kemik görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine alamet eder.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemikli et kaynatmak yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına yorulur.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak çok sevileceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemikli et pişirmek maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir