AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikli et kaynatmak

Kahve falında kemikli et kaynatmak

Kahve falında kemikli et kaynatmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemikli et kaynatmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda yenilikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kemikli et kaynatmak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kemik kaynatmak hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kemikten et sıyırmak rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında et kemik görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etsiz kemik görmek aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işaret eder.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek hayatı ile bazı kararlar vereceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında kemikli et yemek hastalıklarının biteceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir