AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikten et sıyırmak

Kahve falında kemikten et sıyırmak

Kahve falında kemikten et sıyırmak bol para kazanacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, aksiliklerin başgöstereceğine, yanlış adımlar atacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemikten et sıyırmak gördüyseniz:

  • Zaten az arkadaşınız var, bence biraz da başkalarını düşünün.

Kahve falında kemikten et sıyırmak daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kemik sıyırmak kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına rivayet eder.

Kahve falında kar sıyırmak hiçbir sorun yaşamayacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında tencerenin dibini sıyırmak istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Kahve falında tencere dibi sıyırmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, imkanlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında tabağı sıyırmak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tabak sıyırmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Kahve falında kemikli et pişirmek maddi zarara gireceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir