AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli kemik görmek

Kahve falında etli kemik görmek

Kahve falında etli kemik görmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına tabir olunur.

Kahve falında etli kemik gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz daha çok pratik yöndedir, sözlerinizde ise oldukça açık olacaksınız.

Kahve falında et kemik görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına inanılır.

Kahve falında kemikli et yemek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında kemikli et pişirmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına alamet eder.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında etli kemik görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kemikli et görmek yolculuk yaparak bir hayra ermeye, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir