AnaSayfa / Genel / Kahve falında kemikli et yemeği görmek

Kahve falında kemikli et yemeği görmek

Kahve falında kemikli et yemeği görmek Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, sevdiklerini de koruyacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına tabir olunur.

Kahve falında kemikli et yemeği gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan veya sıkan konularla başa çıkabilmek ya da endişelerinizi azaltabilmek için olumlu düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında kemikli et yemek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kemikli et yemeği görmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kemiksiz et görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kemikten et sıyırmak fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında eti kemikten ayırmak borçların kısa sürede kapanacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine tabir olunur.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş kemikli et görmek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir