AnaSayfa / Genel / Kahve falında et ve kemik görmek

Kahve falında et ve kemik görmek

Kahve falında et ve kemik görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet eder.

Kahve falında et ve kemik gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında eti kemiğinden ayırmak yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ kemikli et görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, hayır vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etin kemikten ayrıldığını görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında kemikli pişmiş et görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında eti kemikten ayırmak çekilen acıların unutulacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kemikli kuzu eti görmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insan eti ve kemiği görmek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine delalettir.

Kahve falında çiğ eti kemiğinden ayırmak sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir