AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek tıraşı yapmak

Kahve falında etek tıraşı yapmak

Kahve falında etek tıraşı yapmak karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etek tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size olan aşırı ilgilerinin veya misafirperverliklerinin gizli bazı nedenleri olabilir.

Kahve falında etek tıraşı yapmak rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak zorlukların aşılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine delalet eder.

Kahve falında saç tıraşı yapmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, aksiliklerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında usturayla tıraş olmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında tıraş bıçağı görmek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kazançlı işlere gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir