AnaSayfa / Genel / Kahve falında usturayla tıraş olmak

Kahve falında usturayla tıraş olmak

Kahve falında usturayla tıraş olmak maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, eline para geçeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında usturayla tıraş olmak gördüyseniz:

  • Çok yoruluyorsunuz.

Kahve falında usturayla tıraş olmak rahatlığa ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet eder.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak özgüveninde artış yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine işarettir.

Kahve falında usturayla traş olmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında usturayla yaralanmak daha önce yapılmamış bir iş için çeşitli adımlar atılacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında usturayla sac kesmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında ustura görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında ustura kullanmak aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir