AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal tıraşı yapmak

Kahve falında sakal tıraşı yapmak

Kahve falında sakal tıraşı yapmak maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, öz güveninin yerine geleceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Seyahat, büyüme genişleme gibi ilgi alanlarınıza yeni hobiler edinmek, hedef arttırmak, amaçları çoğaltmak gibi ekler yapabilirsiniz.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin sakal tıraşı olduğunu görmek üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sakal tıraşı olduğunu görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Kahve falında birinin sakalını tıraş etmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı olanı görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında eşinin sakal tıraşı olduğunu görmek çevre değiştireceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir