AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, dostların ve arkadaşların vefasızlığı ile karşılaşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, kendisini işine veremeyeceğine, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine inanılır.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini sakal tıraşı olmak hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saç sakal tıraşı olmak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sakalını tıraş etmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi sakalını tıraş etmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Kahve falında birinin sakal tıraşı olduğunu görmek neşeyi ve sağlığı bulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir