AnaSayfa / Genel / Kahve falında saç tıraşı yapmak

Kahve falında saç tıraşı yapmak

Kahve falında saç tıraşı yapmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, atılacak adım sayesinde iki tarafında çok mutlu olacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, çok büyük sevinçler yaşayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saç tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda bazı değişiklikler yapılması gerektiğini düşünüyorsanız, diğerlerinin değil, kendi eksiklikleriniz üzerine düşünmelisiniz.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında saç tıraşı yapmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına alamet eder.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına inanılır.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etek tıraşı yapmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek hoş olaylar yaşayacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makinayla tıraş etmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir