AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıraş bıçağı görmek

Kahve falında tıraş bıçağı görmek

Kahve falında tıraş bıçağı görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, ticaretin önünün açılacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine delalettir.

Kahve falında tıraş bıçağı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir durum profesyonel hayatınızın bazı bölümlerini etkileyebilir.

Kahve falında bıçakla tıraş olmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına tabir olunur.

Kahve falında tıraş bıçağı görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tıraş bıçağı almak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında göğsü tıraş etmek çok büyük kazançlar getireceğine, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında birini tıraş etmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında birinin sakal tıraşı olduğunu görmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine işarettir.

Kahve falında kaslari tıraş etmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir