AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, bazı kişiler ile ortak olacağına ve rahat hissedeceğine, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, küskünlük yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında başkasına saç tıraşı yapmak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında saç tıraşı yapmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına rivayet eder.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak toplum içinde de önemli bir yer edineceğine, duaların kabul göreceğine tabir olunur.

Kahve falında etek tıraşı yapmak hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Kahve falında saçının tıraş edildiğini görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı tıraş etmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir