AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak tıraşı yapmak

Kahve falında bacak tıraşı yapmak

Kahve falında bacak tıraşı yapmak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hayallerinin gerçekleşmesi sayesinde sevdiğine kavuşacağına, malvarlığının çok daha artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak gördüyseniz:

  • Hayatınızın belli alanlarında çeki düzen verilmesi gereken şeylerle uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, sorunların üstüste geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaktaki kılları tıraş etmek haneye bereket geleceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kıllarını tıraş etmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacakları tıraş etmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, kalben çok rahat edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini sakal tıraşı yapmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sakal tıraşı yapmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, maddi gücünü kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında saç tıraşı yapmak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir