AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek kılı görmek

Kahve falında etek kılı görmek

Kahve falında etek kılı görmek canın ve malının da her zaman güvende olacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, hem dua alacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında etek kılı gördüyseniz:

  • İlişkileriniz veya iş birlikleriniz için daha fazla emek harcamalısınız.

Kahve falında etek kılı görmek canının kıymetini bileceğine, yardımının olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek traş olmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine alamet eder.

Kahve falında okul eteği giymek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine yorulur.

Kahve falında mavi uzun etek giymek ele geçecek haram mal ve paraya, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında rengarenk etek giymek fal sahibinin fakirleşeceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eski etek görmek sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk etek görmek bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, masrafların altında kalacağına delalettir.

Kahve falında sarı etek görmek geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir