AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi uzun etek giymek

Kahve falında mavi uzun etek giymek

Kahve falında mavi uzun etek giymek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına alamet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların halledilmesine yardımı dokunacaksa yedek planlar veya son dakika değişiklikleri yapmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında uzun mavi etek giymek zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında mavi uzun etek giymek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi uzun etek görmek ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı uzun etek giymek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun siyah etek giymek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına alamet eder.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek kurulu düzeninin devam edeceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli uzun etek giymek atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir