AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk etek görmek

Kahve falında beyaz renk etek görmek

Kahve falında beyaz renk etek görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, müjdeli haberle geleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, bereket ve mutluluk elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz renk etek gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında beyaz renk etek görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, geleceğinizin güzel olacağına inanılır.

Kahve falında bordo renk etek görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, sorunların aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli etek görmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil renk etek görmek iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında mavi renkli etek görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında siyah renk etek görmek sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renk etek giymek zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir