AnaSayfa / Genel / Kahve falında okul eteği giymek

Kahve falında okul eteği giymek

Kahve falında okul eteği giymek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine yorulur.

Kahve falında okul eteği giymek gördüyseniz:

  • Bir bayan arkadaşınızdan bazı resmi işlerinizi halletmesi için yardım isteyeceksiniz.

Kahve falında okul eteği giymek dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında okul eteği giydiğini görmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında okul eteği görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kot etek giydiğini görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkeğin etek giydiğini görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında büyük etek giymek işlerini yoluna sokacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında renkli etek giydiğini görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir