AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek traş olmak

Kahve falında etek traş olmak

Kahve falında etek traş olmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında etek traş olmak gördüyseniz:

  • Sizi gerçeği görmekten alıkoyan dumanı uzaklaştırırsanız çözümler bulabilirsiniz.

Kahve falında okul eteği giymek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik eteği görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi uzun etek giymek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni etek almak kendisini üzen konuların kapanacağına, evli olanların eşlerinden kötü muamele göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun etek giymek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renk etek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eteğini yakmak onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gri etek görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir