AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski etek görmek

Kahve falında eski etek görmek

Kahve falında eski etek görmek işinden çıkarılacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, bereketli işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında eski etek gördüyseniz:

  • Meydana gelebilecek olaylara tepki verirken boyutlarının nereye varabileceğini iyi kestirmeniz gerekiyor.

Kahve falında eski etek giymek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, aradığı çareleri bulacağına işaret eder.

Kahve falında eskimiş etek görmek zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulur.

Kahve falında eski etek görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında etek değiştirmek kişinin alacağı karardan sonra tüm düzeninin değişip, yeni bir hayata başlayacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına tabir olunur.

Kahve falında rengarenk etek görmek dualarının karşılığını göreceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında etek kıvırmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sökük etek görmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yeni bir yol çizileceğine yorulur.

Kahve falında büyük etek giymek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir