AnaSayfa / Genel / Kahve falında rengarenk etek giymek

Kahve falında rengarenk etek giymek

Kahve falında rengarenk etek giymek endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, elinin sıkışacağına, bir beladan kurtulacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında rengarenk etek giymek gördüyseniz:

  • Maddi konularda tartışmalara girmeniz durumunda kötü bir pozisyonda kalabilirsiniz.

Kahve falında rengarenk etek giymek arabasını ve toprağının olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında rengarenk etek görmek ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine alamet eder.

Kahve falında rengarenk elbise giymek önemli bir makama terfi alacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk gelinlik giymek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rengarenk giymek üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında rengarenk çorap giymek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil uzun etek giymek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bunun da geleceğine yorulur.

Kahve falında üç etek giymek hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir