AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı etek görmek

Kahve falında sarı etek görmek

Kahve falında sarı etek görmek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dertlerine çare bulacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, yaşadığı tartışmaların sorunsuz bir şekilde biteceğine inanılır.

Kahve falında sarı etek gördüyseniz:

  • Güvendiğiniz kişilerle sırlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında sarı uzun etek giymek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulur.

Kahve falında sarı etek giydiğini görmek bolluğun ve bereketin geleceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında sarı etek almak olmayı hedeflediği makama da oturacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı etek giymek yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı etek görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, yeni işlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek onlar tarafından çok sevileceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına işarettir.

Kahve falında eteğinde kan görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etek görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir