AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek elbise görmek

Kahve falında etek elbise görmek

Kahve falında etek elbise görmek büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında etek elbise gördüyseniz:

  • Belli bir konunun, durumun veya olayın nasıl yönetileceği bulunamıyorsa, ilk fikrin üstüne atlayabilirsiniz.

Kahve falında etek elbise görmek sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet eder.

Kahve falında eteğine yumurta toplamak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işarettir.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zorlukları atlatacağına yorulur.

Kahve falında etek ve gömlek görmek onlar tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, her zaman el üstünde tutulacağına işarettir.

Kahve falında deri etek görmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında okul eteği giymek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine inanılır.

Kahve falında mor etek görmek maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında gelinlik eteği giymek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir