AnaSayfa / Genel / Kahve falında deri etek görmek

Kahve falında deri etek görmek

Kahve falında deri etek görmek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, rahat şekilde geçineceğine, canlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalet eder.

Kahve falında deri etek gördüyseniz:

  • Halledemeyeceğiniz işlere talip olmamalısınız.

Kahve falında deri etek görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında deri etek giymek planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni etek diktirmek işlerinde yenilikler yapacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını mini etekle görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına delalettir.

Kahve falında etek yemek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında uzun kot etek giymek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, kavgaların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında basma etek giymek bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının etek giydiğini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir