AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik eteği giymek

Kahve falında gelinlik eteği giymek

Kahve falında gelinlik eteği giymek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, gözyaşı döküleceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, dertlerinin sonunun geleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik eteği giymek gördüyseniz:

  • Sevgi temalı ilişkilerinizi veya aşk hayatınızı canlandırabilecek olumlu etkiler var.

Kahve falında gelinliğin eteğini giymek onların kıymetini bileceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik eteği giymek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında gelinlik eteğini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik eteği görmek sorunlarının azalacağına, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa etek giymek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni etek giymek patron koltuğuna geçeceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin etek giymek bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında eteği ters giydiğini görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir