AnaSayfa / Genel / Kahve falında eteğine yumurta toplamak

Kahve falında eteğine yumurta toplamak

Kahve falında eteğine yumurta toplamak kalp kıracağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında eteğine yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Kahve falında eteğine yumurta toplamak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına tabir olunur.

Kahve falında eteğine taş toplamak büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine işarettir.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi yumurtası toplamak şifaya kavuşacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulur.

Kahve falında sıcak yumurta toplamak kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, geçecek güzel bir ömre yorulur.

Kahve falında çürük yumurta toplamak güzel bir yola çıkılacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir