AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor etek görmek

Kahve falında mor etek görmek

Kahve falında mor etek görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, çocuk sahibi olunacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor etek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Kahve falında mor etek giymek atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor etek giydiğini görmek ruhunu güzelleştireceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor renk etek görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında mor etek görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında siyah beyaz etek giymek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli etek giymek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında sökülmüş etek görmek kavgacı ve ters bir kişi olan fal sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil etek giydiğini görmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir