AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun etek giydiğini görmek

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında uzun etek giydiğini gördüyseniz:

  • Biraz da siz olayları gözünüzde büyütüyorsunuz.

Kahve falında uzun yeşil etek giymek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı uzun etek giymek maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine ve var olan hastalıklara Allah’ın izni ile şifa bulunacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına işarettir.

Kahve falında mavi uzun etek giydiğini görmek büyük ve güzel işler yapacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı uzun etek giymek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine delalettir.

Kahve falında uzun etek giydiğini görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kırmızı etek giymek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, güzel günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi uzun etek giymek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun kot etek giymek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir