AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek ve gömlek görmek

Kahve falında etek ve gömlek görmek

Kahve falında etek ve gömlek görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, yeni bir haneye sahip olacağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında etek ve gömlek gördüyseniz:

  • Bir an önce nasıl yol alacağınızı tasarlamalısınız.

Kahve falında etek ve gömlek görmek bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yeni etek ve gömlek almak amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, şansın ve bahtın da açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak etek görmek beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil etek almak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine yorulur.

Kahve falında çiçekli etek giymek boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük etek giymek hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, çok sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun mavi etek giymek çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına delalet eder.

Kahve falında dağın eteğinde olmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir