AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek aldığını görmek

Kahve falında etek aldığını görmek

Kahve falında etek aldığını görmek başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, hayırsız olaylar yaşayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kazançlı çıkacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etek aldığını gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Kahve falında etek altı traşı olmak çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etek altı traş olmak günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında uzun etek aldığını görmek üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek aldığını görmek ekmeğinin artacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına rivayet eder.

Kahve falında etek aldığını görmek kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kendisine olan güveninin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eksik etek giymek zarar edilen bir dönemin biteceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında etek yıkamak kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, başarılarının kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kısa etek görmek hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir