AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek yıkamak

Kahve falında etek yıkamak

Kahve falında etek yıkamak işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında etek yıkamak gördüyseniz:

  • Sizin onları halletmeyi istemeniz bile yeterli olabilir.

Kahve falında etek yıkamak zorlukların yaşanacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında eteğini yıkamak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kısa siyah etek giymek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında kısa siyah etek görmek önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, kazancının düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kısa etek giymek fikirlerinin can bulacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına delalet eder.

Kahve falında mavi renk etek giymek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kısa yeşil etek giymek problemlerinin çözüleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında okul eteği giydiğini görmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir