AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz etek aldığını görmek

Kahve falında beyaz etek aldığını görmek

Kahve falında beyaz etek aldığını görmek hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz etek aldığını gördüyseniz:

  • Problemleri hızla çözüp yolunuza devam etmenizde fayda var.

Kahve falında beyaz etek aldığını görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek altı traş olmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında etek aldığını görmek çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında etek altı traşı olmak doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında uzun etek aldığını görmek çok daha büyük adımların atılacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz etek giydiğini görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek giymek zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun beyaz etek giymek ekonomik olarak zayıflayacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir