AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun etek aldığını görmek

Kahve falında uzun etek aldığını görmek

Kahve falında uzun etek aldığını görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına yorulur.

Kahve falında uzun etek aldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Kahve falında uzun etek aldığını görmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun mavi etek giymek yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, parasal olarak tüm sıkıntılarının sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun etek görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında uzun lacivert etek görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun beyaz etek görmek güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı uzun etek görmek hakkı olanlara kavuşacağına, zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz uzun etek giymek fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, stresten uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun kot etek giymek iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir