AnaSayfa / Genel / Kahve falında eksik etek giymek

Kahve falında eksik etek giymek

Kahve falında eksik etek giymek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, can sıkıcı haberler almaya, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eksik etek giymek gördüyseniz:

  • Maddi yatırımlar yapma veya belli girişimlerde bulunma isteğinizin önüne geçemeyebilirsiniz.

Kahve falında eksik etek giymek çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişi eksik görmek sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, başarıya giden yollarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dişlerinin eksik olduğunu görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Kahve falında eksik para almak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, hayatının güzelleşeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parmakları eksik görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında eksik namaz kılmak ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eksik parmak kendisini kurtuluşa götüreceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına işaret eder.

Kahve falında eksik görmek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir