AnaSayfa / Genel / Kahve falında kısa etek görmek

Kahve falında kısa etek görmek

Kahve falında kısa etek görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kişinin yüzünün güleceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, uykusuz geceler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında kısa etek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız yaşam tarzınızı iyileştirebilecek şekilde olumlu yönde ilerliyor.

Kahve falında kırmızı kısa etek görmek etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı kısa etek giymek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, suçlamalardan aklanılacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde değer verilen kişilerin araya girmesi ile biteceğine inanılır.

Kahve falında kısa etekle namaz kılmak doğru karar veremeyeceğine, ekmeksiz kalacağına işarettir.

Kahve falında kısa etek giymek maddi gücünün her geçen gün artacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa beyaz etek görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına delalettir.

Kahve falında kısa siyah etek giymek kazanılan paranın bereketinin olmayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kısa siyah etek görmek birçok yeni fikir edinileceğine, rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kısa etek görmek çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir