AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek altı traş olmak

Kahve falında etek altı traş olmak

Kahve falında etek altı traş olmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında etek altı traş olmak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında uzun etek aldığını görmek atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında fal sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek aldığını görmek gözyaşı dökeceğine, bunun da fal sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında etek altı traş olmak moralinin, keyfinin yerine geleceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret eder.

Kahve falında etek aldığını görmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etek altı traşı olmak el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında kadife etek görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı mini etek görmek aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kısa etek giymek fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir