AnaSayfa / Genel / Kahve falında etek altı traşı olmak

Kahve falında etek altı traşı olmak

Kahve falında etek altı traşı olmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Kahve falında etek altı traşı olmak gördüyseniz:

  • İmajınızı zedeleyebilecek hareketlerden kaçınmalısınız.

Kahve falında etek aldığını görmek uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında etek altı traşı olmak herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına alamet eder.

Kahve falında etek altı traş olmak mutlu ve huzurlu hissedeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek aldığını görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında uzun etek aldığını görmek dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etek elbise görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında el etek öpmek gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında dantel etek görmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir