AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, çok yükseleceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Planlarınızı akıllı şekilde ortaya koymanız bazı kişilerle iş birliği için olanak sağlayabilir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası toplamak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine işarettir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası içmek kaybedilen malları tekrar kazanacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası kırmak ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında bıldırcın yumurtası yemek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına inanılır.

Kahve falında kırık bıldırcın yumurtası görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yumurtası görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bıldırcın yavrusu görmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işinde aranan biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş bıldırcın görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir