AnaSayfa / Genel / Kahve falında kümesten yumurta toplamak

Kahve falında kümesten yumurta toplamak

Kahve falında kümesten yumurta toplamak fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Bazı teklifler size son derece çekici gelebilir.

Kahve falında başkasının kümesinden yumurta toplamak işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta toplamak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümeste tavuk ve yumurta görmek fal sahibinin içine kapanacağına, yeni işler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kümeste yumurta görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında kümeste yumurta almak başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına tabir olunur.

Kahve falında kümesten yumurta aldığını görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında kümes ve yumurta görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kümesten yumurta çalmak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir