AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak yumurta toplamak

Kahve falında sıcak yumurta toplamak

Kahve falında sıcak yumurta toplamak bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, kaybettiği şeyi bulmasına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, borç ödemeye delalet etmektedir.

Kahve falında sıcak yumurta toplamak gördüyseniz:

  • İlk önce nelerin halledilmesi veya bitirilmesi gerektiği konusunu dikkate almalısınız.

Kahve falında sıcak yumurta toplamak dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, anne baba duaları alınacağına inanılır.

Kahve falında sıcak yumurta görmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz yumurta toplamak haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine, eşinden yana huzurlu olacağına delalet eder.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında küçük yumurta toplamak yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, hayata karşı isteksizleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında yerden yumurta toplamak sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında ahırdan yumurta toplamak hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavuğun altından yumurta toplamak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir