AnaSayfa / Genel / Kahve falında çürük yumurta toplamak

Kahve falında çürük yumurta toplamak

Kahve falında çürük yumurta toplamak eşlerin muhabbetinin artacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük yumurta toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara inançlı yaklaşımınızın olumlu sonuçları olabilir.

Kahve falında çürük yumurta toplamak keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çürük yumurta pişirmek ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında çürük yumurta kırmak ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine alamet eder.

Kahve falında çürük yumurta içmek yaşanan sorunların sona ereceğine, ele geçen parada artış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çürük üzüm toplamak kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çürük elma toplamak kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, bolluk içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük mantar toplamak işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çürük meyve toplamak devlete hizmet etmeye, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir