AnaSayfa / Genel / Kahve falında eteğine taş toplamak

Kahve falında eteğine taş toplamak

Kahve falında eteğine taş toplamak hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına, araba alınacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eteğine taş toplamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almamalı veya müsamaha göstermemelisiniz.

Kahve falında eteğine taş toplamak dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eteğine yumurta toplamak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı taş toplamak başarısının yükseleceğine, talihinizin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bahçede taş toplamak hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına rivayet eder.

Kahve falında parlak taşlar toplamak şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine delalettir.

Kahve falında yoldan taş toplamak yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında sudan taş toplamak akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına inanılır.

Kahve falında şeytan taşlamak için taş toplamak özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir