AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaz yumurtası toplamak

Kahve falında kaz yumurtası toplamak

Kahve falında kaz yumurtası toplamak hayırlı ve güzel günler göreceğine, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, günah işlemekten korunacağına, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, kendisi için mal mülk alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Kahve falında kaz yumurtası toplamak riske atılacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük kaz yumurtası görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kaz ve yumurtasını görmek büyük düşüneceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında kaz yumurtası görmek işlerinin de bir düzene oturacağına, büyük özgüven kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kırık kaz yumurtası görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine inanılır.

Kahve falında kaz yumurtası yemek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, geçimini çok rahat şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaz yumurtası almak kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kaz ve yumurta görmek uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir